کمک در ایجاد فضاهای بهداشتی در اماکن سرو غذا

SFBB چیست؟

45

SFBB یک استاندارد ساده و فراگیر برای ایمنی و سلامت مواد غذایی است که در سال ۲۰۰۶ توسط آژانس استانداردهای غذایی انگلستان (FOOD STANDARDS AGENCY) طراحی و در سال ۲۰۱۰ ترجمه و گردآوری شده است.

استاندارد SFBB ویژه فست فودها، رستورانها، رستوران هتل ها، کترینگ ها، کافی شاپ ها، قنادی ها، مراکز تهیه غذا،تولیدکنندگان غذاهای آماده و توزیع کنندگان مواد غذایی می باشد.

این استاندارد شامل پنج اصل ساده و کلیدی می باشد. این اصول عبارتند از :

  • جلوگیری از آلودگی متقاطعCross Contamination
  • شستشو و ضدعفونی اثربخشCleaning
  • نحوه سردکردن مناسب مواد غذاییChilling
  • پختن و گرم کردن صحیحCooking
  • مدیریتManagement

مزایای این استاندارد نسبت به استانداردهای مشابه :

  • سهولت پیاده سازی و هزینه کمتر نسبت به استانداردهای مشابه
  • اخذ گواهینامه جهت ارائه پیاده سازی الزامات مربوطه
  • انطباق با قوانین ملی
  • نشان دادن ایمن بودن غذا به مشتری
  • داشتن کارکنان آموزش دیده
  • حفظ اعتبار کسب و کار
  • پیشرفت کسب و کار
۸۰%
Awesome
  • Design

Leave A Reply

Your email address will not be published.