کمک در ایجاد فضاهای بهداشتی در اماکن سرو غذا

کتاب راهنمای SFBB

57
کتاب ” غذای سالم تر، کسب و کار بهتر ” توسط سرکار خانم نزهت مشتاقی پور ترجمه و بهار ۱۳۸۹ برای چاپ آماده شد .

این کتاب ترجمه ایست بر راهنمای ” SFbb ” که شما را در رسیدن به اهداف زیر یاری می رساند :

  • کمک در ایجاد فضاهای بهداشتی در اماکن سرو غذا
  • ایجاد آگاهی بیشتر برای داشتن فضاهای کاری بهداشتی و به دور از هر گونه آلودگی، آفات، حشرات و حیوانات موذی
  • تبیین لزوم بکارگیری وبهره مندی از پرسنل آموزش دیده و قابل اعتماد
  • بهره مندی از مکان و مواد غذایی عاری از هرگونه آلودگی های میکروبی، شیمیایی و فیزیکی در رستورانها، فست فودها، قنادی ها، کترینگ ها و عوامل وابسته به آنها( مانند: خرده فروشان، عمده فروشان و تهیه کنندگان مواد اولیه غذایی)
  • راهکارهایی برای ایجاد محیطی سالم برای تهیه و ارائه غذای بهداشتی
  • راهکارهایی جهت جلوگیری از خطرات و اشتباهات مربوط به تهیه غیر بهداشتی غذا
  • چگونگی گزینش و نگهداشت کارکنان منظم و مرتب و آموزش دیده
  • چگونگی تهیه، پخت و نگهداری غذا تا زمان سرو آن
  • چطور و چگونه از مواد شوینده و مواد شیمیایی در اماکن تهیه غذا استفاده و نگهداری کنیم
  • چگونگی انتخاب تامین کنندگان و پیمانکاران اولیه مواد غذایی

. نقش سازمانهای مردم نهاد در حفظ و ارتقاء کیفیت مواد غذایی و اماکن سرو غذا

  • و در انتها چگونگی ارتباط با مشتریان و حفظ آنها
۸۰%
Awesome
  • Design

Leave A Reply

Your email address will not be published.