SFBB چیست؟

SFBB یک استاندارد ساده و فراگیر برای ایمنی و سلامت مواد غذایی است که در سال 2006 توسط آژانس استانداردهای غذایی انگلستان (FOOD STANDARDS AGENCY) طراحی و در سال 2010 ترجمه و گردآوری شده است.

استاندارد SFBB ویژه فست فودها، رستورانها، رستوران هتل ها، کترینگ ها، کافی شاپ ها، قنادی ها، مراکز تهیه غذا، تولیدکنندگان غذاهای آماده و توزیع کنندگان مواد غذایی می باشد.


این استاندارد شامل پنج اصل ساده و کلیدی می باشد. این اصول عبارتند از :

· جلوگیری از آلودگی متقاطع Cross Contamination

· شستشو و ضدعفونی اثربخش Cleaning

· نحوه سردکردن مناسب مواد غذایی Chilling

· پختن و گرم کردن صحیح Cooking

· مدیریت Management


مزایای این استاندارد نسبت به استانداردهای مشابه :

· سهولت پیاده سازی و هزینه کمتر نسبت به استانداردهای مشابه

· اخذ گواهینامه جهت ارائه پیاده سازی الزامات مربوطه

· انطباق با قوانین ملی

· نشان دادن ایمن بودن غذا به مشتری

· داشتن کارکنان آموزش دیده

· حفظ اعتبار کسب و کار

· پیشرفت کسب و کار

حامیان سمینار

asnaf
etka
foodna
jameye marakez pazirai kish
kanoon
resturan

اسپانسرها



برای نمایش فیلم این افزونه را دانلود کنید

اگر تابحال گواهینامه های بین المللی برای سازمان خود اخذ نکرده اید، تمایل دارید کدامیک از گواهینامه های زیر را دریافت نمایید؟

آمار بازدیدکنندگان

2050امروزmod_vvisit_counter
3095دیروزmod_vvisit_counter
5145این هفتهmod_vvisit_counter
18249هفته گذشتهmod_vvisit_counter
62968این ماهmod_vvisit_counter
81488ماه گذشتهmod_vvisit_counter
474374کل بازدیدهاmod_vvisit_counter
امروز: 06 تیر 1396