اهداف و محورهای سمینار

اهداف و محورهای سمینار


اهداف سمینار:

کمک در ایجاد فضاهای بهداشتی در اماکن سرو غذا

ایجاد آگاهی بیشتر برای داشتن فضاهای کاری بهداشتی و بدور از هر گونه آلودگی، آفات، حشرات و حیوانات موذی

تبیین لزوم بکارگیری و بهره مندی از پرسنل آموزش دیده و قابل اعتماد

بهره مندی از مکان و مواد غذایی عاری از هرگونه آلودگی های میکروبی، شیمیایی و فیزیکی در رستورانها، فست فودها، کترینگ ها و عوامل وابسته به آنها (مانند : خرده فروشان، عمده فروشان و تهیه کنندگان مواد اولیه غذا)



محورهای اصلی سمینار :

راهکارهایی برای ایجاد محیطی سالم برای تهیه و ارائه غذای بهداشتی

راهکارهایی جهت جلوگیری از خطرات و اشتباهات مربوط به تهیه غیربهداشتی غذا

چگونگی گزینش و نگهداشت کارکنان منظم، مرتب و آموزش دیده

چگونگی تهیه، پخت و نگهداری غذا تا زمان سرو آن

چطور و چگونه از مواد شوینده و مواد شیمیایی در اماکن تهیه غذا استفاده و نگهداری کنیم

چگونگی انتخاب تامین کنندگان و پیمانکاران اولیه مواد غذایی

نقش سازمان های مردم نهاد در حفظ و ارتقاء کیفیت مواد غذایی و اماکن سرو غذا

و در انتها چگونگی ارتباط با مشتریان و حفظ آنها


حامیان سمینار

asnaf
etka
foodna
jameye marakez pazirai kish
kanoon
resturan

اسپانسرها



برای نمایش فیلم این افزونه را دانلود کنید

اگر تابحال گواهینامه های بین المللی برای سازمان خود اخذ نکرده اید، تمایل دارید کدامیک از گواهینامه های زیر را دریافت نمایید؟

آمار بازدیدکنندگان

2770امروزmod_vvisit_counter
3255دیروزmod_vvisit_counter
9379این هفتهmod_vvisit_counter
17198هفته گذشتهmod_vvisit_counter
56429این ماهmod_vvisit_counter
57608ماه گذشتهmod_vvisit_counter
597724کل بازدیدهاmod_vvisit_counter
امروز: 01 شهریور 1396