کمک در ایجاد فضاهای بهداشتی در اماکن سرو غذا

در نمایشگاه سال ۹۶ چاپ دیجیتال چه گذشت؟

اوایل ماه خرداد هفتمین نمایشگاه چاپ دیجیتال برگزار شد. هنوز چند سال از ورود این نوع نوین چاپ به کشور نمی گذشت که طی انزوایی بی سابقه که اقتصاد کشور را دست خوش تزلزل می کرد، دچار رکود و بی برنامگی شد. حاصل آن راه یافت به مسیری شد که به گفته…

بررسی نمایشگاه چاپ و بسته بندی تهران در سال ۹۶

بیست و چهارمین نمایشگاه بین المللی چاپ و بسته بندی و صنایع وابسته تهران در تاریخ ۲۲ آذر ماه با حضور محسن جوادی (معاون فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی)، مهرزاد دانش (مدیرکل دفتر امور چاپ)، علی فاضلی (رئیس اتاق اصناف ایران) و جمعی از مقامات…

تاریخچه بسته بندی

بسته بندی ها با توجه به نوع کالا بکار رفته در آن ( کاغذ ، شیشه ، فلز ، پلاستیک ) دارای تاریخچه متفاوتی است ولی بطور کلی از نحوه بسته بندی کالاها تا ۸۰۰۰ سال پیش اطلاعات درستی در اختیار ما نیست؛ اما تحقیقات نشانگر آن است که از ۸ قرن پیش از…

صنعت چاپ ایران و چشم انداز سرمایه گذاری بین المللی

صنعت چاپ ایران، از نگاه ارایه دانش های تخصصی، موقعیت استراتژیک کشور و سایر عوامل انسانی و اقتصادی و قابلیت های موجود، از پتانسیل های بسیار بالایی برای ارتقای وضعیت خود برخوردار است، وضعیت فعلی ایران ناشی از فاکتورهای متعددی است که برخی از…

تاریخچه صنایع غذایی

بشر در طول تاریخ همواره با این معضل روبه رو بوده است که بخشی از غذای تهیه شده او توسط عوامل فساد از بین می رفته و در فصولی از سال دسترسی به منابع گیاهی تازه و یا شکار نداشته است. بنابراین طراحی روش یا روش هایی برای نگهداری طولانی مدت منابع…

مقایسه پرینترهای جوهر افشان کداک و کانن

شرکت های کداک Kodak و کانن Canon که مقر اصیل آن ها در کشورهای آمریکا و ژاپن است، سازندگان محصولات تصویر سازی از جمله پرینترهای جوهر افشان هستند. در سال ۲۰۱۳ ، شرکت کداک ( که به تازگی وارد بازار چاپ دیجیتال شده پس از افول در بازار پیشین خود…

اصول تغذیه

غذا مفاهیم بسیاری دارد ، می دانیم غذایی که ما می خوریم برای زندگی ضروری است . غذا برای بدن ما انرژی فراهم می کند ، ساختن ماهیچه ها ، استخوانها، اعصاب، مغز ،چشم ها ومو و تمام بدن به وسیله غذا می باشد. علاوه بر این غذا اعمال بدن را نیز تنظیم…

بررسي اثر ظرفيت واردات مواد غذايي بر امنيت غذايي خانوارهاي روستايي در ايران

يكي از شاخص هاي مهم ارزيابي امنيت غذايي، شاخص ظرفيت واردات مواد غذايي است. شاخص ظرفيت واردات مواد غذايي يا نسبت كل صادرات به واردات غذا، يكي از معيارهاي ظرفيت مالي هر كشور براي واردات غذا و درآمدهاي مورد استفاده از واردات كالاها و خدمات…

کتاب راهنمای SFBB

کتاب " غذای سالم تر، کسب و کار بهتر " توسط سرکار خانم نزهت مشتاقی پور ترجمه و بهار 1389 برای چاپ آماده شد .